Hei! Leste på bloggen til Thea (verdens beste reisefølge), og vi har allerede oppholdt oss i Brasil i 2 måneder. 2 måneder akkurat idag. Rart å tenke på. Månedene går så sykt fort, men hver enkelt daag går egentlig veldig sakte.

Jeg har begynt å funnet meg til rette her, men klarer enda ikke å føle meg som hjemme her i huset. Savner det å gå i kjøleskape å snoke når jeg vil, slenge meg ned over hele sofaen for å se på tv (og gjerne sovne etter 20 minutter), krangle med Sigrid og Ingeborg (ja!!!!) og jeg savner middagen hjemme med poteter stor sett hver dag (uten sukker vell og merke), savner å være på rommet mitt hele dagene (det fine, stoooooore rommet mitt) oog jeg savner alle klærne mine. Og en ting til, jeg savner badet vårt!!!! Et badekar, herregud!!!!!!!! Her drypper det så vidt vann av dusjen om jeg vil ha varmt vann...

Hverdagene mine begynner å ta form. Tror jeg, eller. Har egentlig ikke så mye å gjøre. I Norge var jeg jo på skolen stort sett hele dagen, her er jeg ferdig kvart på 12. Det betyr at jeg må ha noe å fylle heeele denne dagen med. Og nei, jeg spiller ikke volleyball, spiller ikke fotball. Hva skal jeg gjøre? Joda, jeg har det helt greit. Jeg går på treningssenter, møter venner og noen ganger går jeg turer ned til byen. Men herregud, gjøre de 3 tingene i 1 år vil nok bli kjedelig og litt ensformig. MENMEN. Jeg finner vell noe å gjøre etterhvert!

Nå skal jeg gå og ta ned klær fra klessnora, nei klessnorene (...........) så vi snakkes! : -) 

Kategori: brasil
Skrevet: 29.09.2011, 18:55Kommentarer

29.09.2011, kl.22:23

Du e flinkee !! Tidå komme te å gå fort , har masse å gleda deg framover :D du ska ihvertfall på besøk te meg å eg te deg !! gledeeee meg søte deg :D:D

02.10.2011, kl.19:58
Tove Aune

Synes du e flink æ Idamor.Ingeborg ligg overhos farmor i natt,nu har vi lest bloggen din og snakka om at vi savne dæ.Stor godnattklæm fra oss.


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits