På tide med en oppdatering! Jeg venter og venter på sommerferie, herregud er rett og slett drittlei av å stå opp 6 om morgenen :-(  Mer eller mindre 2 uker til, går vell fort.

Må bare fortelle dere at jeg virkelig har fått det kjempebra her nå. Den første måneden etter jeg kom hit (også den andre og den tredje når jeg tenker meg om) var egentlig ikke så veldig bra. Trodde aldri jeg skulle få det så bra som jeg har det nå. Men, når legger Norge litt bak meg og "glemmer" de hjemme, tar frem sommerklærne så er faktisk Brasil helt fantastisk

Idag har jeg stortsett vært med Ane, en av mine bestevenninner her nede. Hun er craaaaazy, haha. Vi dro til Antonio Prado for å se litt i butikkene og spasere litt. Før det var vi selvfølgelig på jobb, serverte verdens beste is og piffa opp resturangen litt med skikkelig musikk (siden sjefen dro hjem). 

Har nettopp kommet ut av dusjen, så nå skal jeg skrive ferdig et "reisebrev" før jeg legger meg. Skal jo opp kl.06.00 imorgeeeeen...........Og foresten. Etter nyttår skal jeg begynne på skolen på kvelden. Her har de 2 alternativ; du kan enten studere på morgenen 07:45-11:45, eller på kvelden 07:00-11:00. Skal bare prøve det, i en måned eller noe sånt. Blir spennende!

Slenger bare med noen bilder siden Ane eeelsker iphonen min og tar bildere omtrent hele tiden. Haha! 


Hehe, herregud så fine bilder.....................:(


Søte hunden!!! 

Ellers, var jeg i 15 - års dag til en veninne av Gisele. 15 års dager her nede er kjempestore. Mange bruker flere tuusen kroner på en sånn feiring. Selv om denne feiringen var mere "simpel", var den kjempefint. Tok selvfølgelig minimalt med bilder.


Kjempefine Alana :-)

Ble ett langt innlegg med mye kjedelig tekst, og fæle bilder. Får gå for denne gang : -D Snakkes imorgen! 

Kategori: day
Skrevet: 13.12.2011, 01:06Kommentarer

13.12.2011, kl.12:57

Fine bilda av dæ :) <3 missu, glede mæ te å snakk me dæpå skype snart! :)


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits