Hallo i luken. Her kommer en lengre oppdatering, engentlig bare skriblerier for familien min der hjeme. Som det B - mennesket jeg er, skulle jeg egentlig vært i drømmeland for over en time siden, men siden blogglysten kommer nå, må jeg nesten bare gi etter. Hehe, oooook: 

Påska er alltså ankommet og butikkene er fylt med påskeegg og masse, masse sjokolade. Påskeegg pakket inn i de fineste papir, hengt opp rundt omkring i hele butikken gir deg faktisk en påskefølelse, en litt annerledes en selvfølgelig.

Påskeeggene her er ikke som hjemme. De har ikke fine, dekorerte påskekyllinger og blomster på utsiden. På innsiden venter det deg heller ikke noe spennende. Tomme påskeegg. Hva i all verden tenker du sikkert. Men joda - de er faktisk helt fantastiske. Laget av verdens herligste, mørke sjokolade, med et lag av hvit, kremet sjokolade på innsiden. Med andre ord; et gigantisk kinderegg uten denne dingsen inni.

Kirka er også en stor del av denne sjokoladetiden. Det er bare å hive på seg noen brukbare klær og traske inn i kirka. (Merk: 5 ganger på en uke). Og for ikke å glemme den busken med trær du må ta med deg inn. For meg føltes det ... rart? Overdrevent? Idiotisk? Men som en perle på en snor, godtar jeg selvfølgelig deres måte å takle denne høytiden på og viser min dypeste respekt uansett hvordan det måtte være. Hehe. 

Nå skal jeg legge meg. Et kjedelig innlegg uten bilder. Skal få tatt noen bilder og legge ved i et innlegg snart. God natt. Og ikke minst: God påske, uansett hvordan du måtte feire den!Kategori: brasil
Skrevet: 03.04.2012, 02:26Kommentarer

03.04.2012, kl.07:00

Kos dæ i påska snuppi <3 spis masse sjokolade da :)


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits