Herregud, som tiden fly i fra meg! Hvor ble det av all den tiden jeg hadde?? Jeg har knappe tre måneder igjen her i Brasil, og jeg kjenner allerede at jeg kommer til å føle et stor savn. Den herlige temperaturen. Bassenget hver uke. Verdens herligste vertsfamilie. Verdens søsteste hund. Vennene mine. Spise is hver dag. Alle feiringene. Strendene. Brasil.

Meeeen, for å se det på den andre siden blir det nok også veeeeldig godt å komme hjem. Møte verdens beste venner jeg har der hjemme. Møte verdens beste familie. Rett og slett og komme tilbake til det samme gamle. 

Her er noen av mine planer fremmover, gleder meg kjeeeempemye :-D : 

  • Mini utveksling. Reiser til  Santa Maria med buss med de ande utvekslingsstudentene fra byen min. Oppholdet er fra 14.04 - 22. 04 om jeg ikke tar helt feil.
  • Norsk besøk. Thea, som jeg reiste med sammen med tar turen hit 03. - 10. mai eller 12. - ? mai. Blir morsomt å møte henne igjeeen :-D
  • Amazonias. Herreguuuud som jeg gleder meg (om det blir noe av det). Reiser med AFS 19. - 28. mai. Utvekslingsstudenten Emma som bor i samme by som meg reiser også. Og Thea fra Vitoria. Wii!!
  • Paraguay. Dagstur til Paraguay med vertsøster og vertsmamma. Gleder meg!! Enten i slutten av mai, etter jeg kommer hjem fra Amazonias eller i starten av Juni.
  • Handle gaver. Plutselig er det Juni og jeg må begynne å se meg hjem. Herregud som jeg gleder meg til å plukke ut gaver til de beste menneskene på jord ♥
Kategori: brasil
Skrevet: 04.04.2012, 18:36Kommentarer

04.04.2012, kl.19:16

Kos deg de siste månedene da! :)

06.04.2012, kl.22:28
June : )

Nyt tida : 'D


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits