Herregud, jeg er så lykkelig for tiden, haha. Påska her er bare kjempekoselig, og kunne lett byttet den ut med hytteturen hjemme ;-) Neida joda neida.  Iallefall, butikkene er kjempekoselige og ser slik ut:

Ellers, er som sagt denne høytiden mer eller mindre tilbragt i kirka aka treningssenter. Du setter deg og reiser deg, setter deg og reiser deg om og om igjen. Et eller annet om respekt for Jesus. Den andre timen av gudstjenesten forgikk ute, med teater osv. Folk knelet stort sett hele tiden der også (bilde nr. 2). Her, på bilde nr. 1 deltok mine to veninner i gudstjenesten og gikk med "busker" de duppa i vann og dusjet utover oss: 

Etterpå var det nattverd (de har nattverd på hver eneste gudstjeneste), og GUD så mange folk og GUD så mye venting. Ikke nok med det, men de fortalte meg at vinteren var kommet, så jeg tredde på meg langermet genser og skjerf. Gjett om denne ventinga føltes som en evighet i denne stekende sola:Men, endelig fikk jeg "kjeksa" mi, haha. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjevest, ikke sant? ;)) Veldig fornøyd aka veldig sulten. Kunne gjerne tatt helle skåla, jeg


Avsluttet dagen med å kysse Herren (veldig viktig  sak), her er min v. søster på vei ned til .. magen?;)


Vell, nå  skal jeg se en film med vertsøster før jeg tar kveld. Ingen påskeferie her gitt. Imorgen er det rett til kirka på nytt, men føler jeg har gjort mitt der og fikk avtalt med vertsmor at jeg hadde vært flink pike og dermed ikke trenger å gå i morgen.  

 

Kategori: brasil
Skrevet: 07.04.2012, 01:08Kommentarer

12.04.2012, kl.14:22

Så fine bilder :))


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits