Hei!!! itter i skrivende stund på rommet mitt og utnytter det at jeg faktisk har et eget rom for siste gang på .... 2 måneder?  Nyter det med verdens verste (værste?) hengover og film. Hehe. Neida. Joda. Neida. 

Har vertfall (værtfall? herregud hjææælp) koset meg maasse denne uken jeg har bodd hos familien Thielke. For en herlig familie, masse kjærlighet og en personlighet laget av gull. Nå har jeg to brasilianske familier jeg er veldig glade i, selv om jeg selvfølgelig får mere kontakt med den første "ordentlige" familien min. 

Fredag var siste skoledag her... Tenkte at siden jeg bare hadde vært her i en uke, skulle det ikke bli noe problem å si hade. Men herregud for et mareritt. Å si hade for aller siste gang og vite at du muligens aldri vil møte de mer var kjempetrist : -(  Veldig lett å bli glad i disse brasilianerne ♥

Ellers, har uka mi som sagt gått fortere enn du rekker å snu deg. Har vært en hel masse på shopping. Har faktisk nesten bare kjøpt gaver til dere der hjemme, der er vell ikke værst (verst?)? elv om det selvfølgelig ble litt på med selv også, hiiiiiihi. 

Oki. Her kommer bilder fra oppholdet mitt. Og NEI du trenger ikke å minne meg på at det er .litt.mye.mat.

Denne resturangen (Croasonho) dro vi på flere kvelder, for herreguuuuud så himmelsk god mat. 


Fikk ny uniform. Elsket virkelig skolen min her! Myyye bedre enn den jeg går på hjemme i Ipê. Uniformen var til og med frivillig, tommel opp!


Heeeeehe. Enda en dag på Croasonho. Denne gang med sjokolade. HERREGUD DEN va så GOOOOO


Ooooog en Pina Colada, kjeeempegod!


Isyoghurt med nøtter og forskjellige frukter ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH NaM


Nesten hver dag. Neida. Klarte å holde meg i skinner, tror jeg......


Klassen min som jeg ble så kjempeglad i. Her med spansklæreren vår.


suprise. Matbilde, igjen. Kinaresturang denne gangen. Fy så lenge siden og fy så godt!!


klar for feeeezzzzzzztNå skal jeg dra rompa opp og dra til busstasjonen for å kjøpe bilett til imorgen. 7 timer med buss, jippi. Og foresten, norskkurs tas godt imot når den tid kommer og jeg skal hjem......

Kategori: brasil
Skrevet: 21.04.2012, 20:54Kommentarer

22.04.2012, kl.17:21

Bli sulten av å lesa henn innlegget!! :D


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits