Hei! 

Tenkte å oppdatere dere litt, siden det ikke er alle som er på facebook riktig enda, b. la mormor osv. :-) 

Har det kjempebra fortiden, er virkelig en av den beste tiden jeg har hatt har i Brasil. Tror det har noe med at alt er blitt "normalt", har lært meg til hvordan ting fungerer rudt meg. Men samtidig er det veeeldig vanskelig å vite at du skal hjem og må dra fra en familie som du har fått så kjempegodt kontakt med, og som du har blitt så glad i. Jeg vet virkelig ikke hvordan jeg kommer til å taklet det på flyplassen. Den tid, den sorg! Har enda åtte dager igjen, så vi får bruke tiden godt.
Vi har også vært på familiefotografering, men har ikke mottat bilder enda, bare ett. Kommer flere. Når jeg kommer hjem har jeg planer om å få det skrevet ut på et vis, ganske stort og henge det opp på soverommet mitt!

Idag fikk jeg og Emma (fra Finland) overaskelse fra klaassen. Åpnet døra, og der sto hele klassen min på ca 40 stykker i ring med et bord fylt av kake, brus og andre brasilianske godsaker. Herregud, jeg har virkelig en fin klasse, alle sammer er fyyylte av kjærlighet og har så vært flink til å innkludere meg, hjelpe meg og forklare ting som ikke er forståelig. Har tross alt hatt samme klasse i ett år, så har blitt veldig glad i dem alle sammen. Fikk til og med overaskelse på bursdagen min, herregud dere er fantastiske ♥


finefine klassen min! Nye overdeler til uniformen foresten - mye finere enn den stygge blå! Det kan sammenlignes med russeklærne vi kjøper hjemme, her kjøper de ei t - shorte og en genser, med "Tredjeklasse" skrevet. Litt annerledes enn hjemme, må si jeg foretrekker russeklær :-D 

 

Oooog!! Vertspappaen min har foresten fått seg ny lastebil for å kjøre og levere materiale for å lage mursteiner, siden han har mursteinfabrikk. Kjempefin!! Trur itj æ ska døm kor bra den e, det ska Vidr få gjørrå, tenkt æ! 
Nå skal jeg spiiiise kveldsmat. Har forstått det sånn at jeg må kappløpe litt med tiden den siste uka. Den løper virkelig fort !!! Beiijos!! 

Kategori: brasil
Skrevet: 14.06.2012, 23:11Kommentarer

14.06.2012, kl.23:56
June :)

Kult, du må kos dæ å nyt dem sist dagan du har igjen niddi den!

Du kainn jo seinn in det på sånn fotobutikk-greie å få det på lerett da, det e stilig :)


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no
hits