Skulle bare si at jeg har det kjempefint! Er på en liten "ferie" i en by 1 time unna. Bor sammen med ei jenta fra Finland, som også er utveklingsstudent.  Og til mormor, prøve å snakke med deg på skype, men vet ikke om jeg kom igjennom - dårlig internettforbindelse...

I helga er det en tradisjonell "fest" helg, der jentene må gå med skjorter med sjakkruter, og hatter. Det er kjempemorsomt, skikkelig gaucho!1.  dagen, veldig lite folk.

herregud så tregt inetrnett nu må æ fårrååååååå...
Heihei, Sunniva her! Når har deg seg sånn at Ida er på feire uten internett, og hun har i den andledning bedt meg om å gjesteblogge. Tenkte da at vi kunne kjøre igang med en spørsmålsrunde. Spør om hva som helst, og Ida vil svare så fort hun er tilbake!

Glemte selvfølgelig kameraet mitt til Ane, så denne gangen blir det iphonebiler, med andre ord; dårlig kvalitet. Våkna som sagt 09:00 imorgest, hoppa i dusjen og dro til Prado, for å lunche der med Emma. Etterpå dro jeg tilbake på jobb, før vi dro å spilte basket og volleyball. Idag var det foresten helt sykt vart, herregud!!!  God natt.
.. er det ikke det ordtaket sier? Vel, da har jeg iallefall stått opp på feil side av senga. Tenke å prøve å stå opp tidlig for en gangs skyld, så idag våkna jeg av vekkerklokka kl. 09:00. B-mennesker er vel B-mennesker, ikke noe å gjøre med det, tror det ligger i slekta, mamma? ♥
 

Tommel opp likevell!!! Nå drar jeg til Prado, så; god morgen alle sammen! 

 
Nå skal jeg leggee meg, skal opp tidlig. Godnatt!


outfit da sjø;;);))
 
Norsk tid: 23:50
Brasiliansk tid:  20:50

Åååå, jeg har så snille venner ♥  Godt å ha den følelsen av du har venner her du kan snakke med osv, selv om mine virkelige gode (beste) venner er hjemme i Norge, selvfølgelig. 

Iallefall, idag kjeda jeg meg egentlig og gidda ikke å løfte rævva mi for å gjøre noen verdens ting. Menså, kom de å henta med. Med full guffe i bilen, dro vi og spiste is. Koselig!

 
Nå skal jeg finne senga, etter en kjempekoselig familiekveld med pizza og tv. Hele familien følger med på Big Brother, alltså bestemor, bestefar, onkel, v.far, v.mor og vertssøstrene mine, haha! Var også med Ane litt tidligere på dagen, før vi dro i kirka..........#elskerdet


hahaha hei????
Norsk tid: 03:17
Brasiliansk tid: 00:17 

Har vært i bursdag hos Leo, var kjempekoselig! Feliz aniversario, paaae ♥  Var ved bassenget, med denne gangen ble ingen kastet i vannet. Fikk severt churrasco, typisk brasiliansk kjøtt som er heelt nydelig. 

 


hahasister

Nå skal jeg finne senga, snaaart. Må se ferdig en kjempespennende film! God natt :-)

hits