Siden jeg kjeder meg såååå sinnsykt, og egenlig skal lese til matteprøve, kan du vell slenge inn bloggadressen din, kanskje jeg får en ny favorittblogg ?  : -)
Igår var jeg på Aboteket med noen herlige jenter! Skulle egentlig jogge dit, sååå ta sol for sååå å dra på kafé, meeen....Sånn ble det ikke. Jeg droppa jogginga (hehehelolsjokklikzamh) og tok bare sol, for så å dra på Aboteket. Kjempekoselig med døds god kakao og iste!
Jeg trenger ny musikk til Ipoden min, anyone? : -)


Var på magneten idag, men ble ikke det store. Gikk å furta litt resten av dagen, da jeg fant ut at kameraet mitt ikke kunne fikses. Meeen, litt småtteri ble det; (må søke opp bildeer av det på nettet, lol)

Nå skal jeg til Karoline en tur, også skal jeg møte Sunniva. DØDSLENGE siden!(!!!)
Med tanke på at det var første gangen i hele mitt liv at jeg hadde slalomski på føttene, synes jeg det gikk greit. Sitter igjen med noen blåmerker her og der og to stk vonde føtter, men det gjør ikke noe siden jeg hadde det så morsomt! Godnatt!
Nå er jeg så klar for Åre tur som en kan bli! Eller, kanskje ikke akkurat. Har aldri i mitt liv stått på slalom, og står knapt på føttene med vanlige ski på. Håper jeg kommer hjem like heel!!
Wopswops, uten sminke. Sjekke deeet tryne da hehhehehee. Jaja, første antrekk her på bloggen!

Haha......
Åh, venta lenge nå assssss. Favorittprogrammet mitt; Hotel Cæsar. Digger det, og har jeg gått en dag uten dagens episode klikker jeg.........Nesten.
Enkelt og greit, 10 tinge jeg vil oppleve/gjøre under mitt opphold i Brasil. Dette er selvfølelig bare et lite utdrag av de 100 tingene jeg vil.....

1. Få mange nye friends! Ah, gleder meg til å møte andre folk fra forskjellige land, blir spennende!

2. Se favelaen i Brasil. Herregud, har hørt det er helt sinnsykt. En begynner virkelig å tenke over hva en har, og at en har det utrolig godt!

3. Amazonas! Høres ikke så værst ut å bli guidet gjennen hele jungelen eller på den stooore Amazonaselven!

4. Besøke en av verdens største byer, São Paulo. Kultur, shopping og spise masse god brasiliansk mat!

5. Henge på herlige strender, som f. eks Copacabana. BLI BRUUUUN

6. Ta trekkheis opp til sukkertoppen, og nyyyte den herlige utsikten! Vil også opp til Kristusstatusen der det er en heeerlig utsikt!

7. Delta på det awsoooomeeee karnevalet, med et rååkult kostyme (he-he...?)!

8. Shambhala Day Spa. Skal vistnok være et utrolig herlig spa.

9. Lære portugisisk, flytende!

10. Komme i god kontakt med vertsfamilien min, med håp om et godt år!

 
Ah, nå har jeg endelig kommet meg opp, fått ordna meg og spist litt frokost. Mmmmm, te er bare såå godt! Imorgen skal jeg foresten til Åre sammen med noen jenter, slalom.....Ehhhh, hvordan skal det gå?! Wish me luck.

Står du slalom ? : -)

hits