Åh, nå har jeg fått avreisedatoooo,noe som er mer enn nok til å få 100 sommerfugler i magen. Jeg drar etter planen 29. juli, og drar hjem 22. juni 2012. Dette kan selvfølgelig endres, men akkurat nå ser det slik ut : -) 
For noen dager siden dumpet det nok en konvolutt i postkassen fra AFS, denne gang om preorientering. Dette er en samling der alle AFSere fra Nord - Trøndelag møter opp på denne obligatoriske "leiren". Vi vil se på "problemene" som kan dukke opp under reisen, utfordringene, samtidig som vi skal få frem gleden i stede for å gruve oss. Blir spennende, vi blir nok ganske mange!

 

// bilder fra tildligere preorienteringer med AFS
Herregud. Jeg gleder meg så sykt til jeg drar. Dere som hører det, synes sikkert det er rart, siden det er så lenge til. Men for meg, går egentlig tiden ganske fort. Synes ikke det er lenge siden jeg slet med den utrolige lange, krevende søknaden. Åh, det er jo bare 4 måneder til.

Tumblr_ledx5er13y1qer1j5o1_500_large

Mamma spurte meg endag, helt ut av det blå; "gruer du deg ikke til å dra? kommer du ikke til å savne småsøskene dine? Tida går jo så fort" Det var nemmelig det som fikk meg til å tenke. Tenke på at jeg faktisk drar snart. Reiser fra alt det trygge, og kaster meg ut i noe jeg egentlig ikke har peiling på hva er, hva som vil skje, hva som vil vente meg.

 

B219451776_large

4793729968_5364e7ddcf_z_large
Imorgen har jeg fri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ehe, glad ja. Skal sove leeeenge, så dere som skal på skolen imorgen; in your face.


Skal suse meg gjennom noen matteoppgaver, før jeg bare nyter resten av kvelden. Skal muligens til naaaaaboen min en tur, June. Gleder meg - kjempelenge siden! : -)
Åh. Hodet mitt er nå fylt av spanske bøyningsmetoder, spanske verb og en stor krusedull av spansk gramatikk. Jeg har gjort spansklekesene.

Tror faktisk jeg skal ta kveld nå også, blir trøtt av å stå opp kl. 05.50 hver eneste morgen. Skal foresten jobbe (?) imorgen, alltså, passe søskenbarna. Blir sikkert kjempekoselig : -)

 
Et enkelt antrekke denne gangen, som det som oftest er .Gidder egentlig ikke å pynte meg når jeg kun skal sitti på skoleebenken hele dagen. Frister egentlig mer å dra på seg en joggebukse! Men, nei.

 Hadde foresten norsktentamen endag er. Og for å si det mildt, den gikk straka vegen til helvetteeeeeee. Huff, skjerpings!
.... See?

Ja, jeg har fått en jobbbb : -) Men bare innnen familien liksom. Penger er penger! Jeg må begynne å spare lommepenger til Brasil, så dette passet meg mitt i blinken. Er foresten mer en glede enn en jobb, skal passe verdens beste søskenbarn, Cornelia og Leander en gang i uka. Gleder meg! : -)

Nydelige? JA ♥

Har fått besøk av Tone, og vi koser oss skikkelig! Har sett en jentejente film, Bridget Jones Dagbok (eller, deler av den). Har også kastet i oss en del kaloreier, smågoodt og brus : -) Så nå skal vi spise lasagne, som vi har lageeet selv - FLINK!

 

hits