Ikveld har vi søskentid :))))) Paranormal Activity 2 på tvskjermen. Herregud, jeg er livredd den filmen. Husker da jeg var på kino hjemme å så den og skulle kjøre scooter hjem etterpå, Karro måtte kjøre etter meg hahaha :-D 
Herregud, idag har jeg skypa med tante og Torodd om saker og ting som "va gått å få ut v høvve :)".snakka med Thea ogsåå, hun skal komme på besøk GLEDE MÆÆÆ!!!!! Er sååå positiv akkurat nå, vet ikke hvorfor. Tenker på alt jeg har og se frem til, som f. eks nå i april skal vi i anleding med påska, til en liten by et stykke unna, Thea kommer på besøk, jeg drar muligens på mini-utveksling (samme by som thea:D:D:D:D) oooog kanskje jeg drar på besøk hos en jente som er utvekslingsstudent i en liiiten by ikke så langt unna min.

262177_187355517987214_186823858040380_488077_1822840_n_large
... is youre heart's way of reminding you that you love them. Gleder meg til å møte dere alle sammen der hjemme! Fikk en sååå fin overaskelse i posten idag, kommer bilder imorgen - er supertrøtt så ska finne senga.

Tumblr_m0a81occfm1qiaqpmo1_500_large

-

Black-and-white-love-missing-text-favim.com-124358_large-

 
.. for familien Zanotto ♥

 
Herregud kom nettopp inn døra, gikk inn på rommet mitt og det kunne ikke ventet meg noe bedre enn dette her: 

Tusen takk verdens beste mormor! Savne dæ, kunna ønska du va HER NU!
IDAA !

Jeg husker hvor lei meg jeg var den siste dagen jeg møtte deg før du dro, sto å hulket å hylte på Øra (FLAUT for meg) men alle tårene var verd det for deg!

  


Som på bildet, regner det også for tiden her i Verdal, sikkert fordi solstrålen vår er borte ett heeeelt år! For og si det sånn, jeg gleder meg til du kommer hjem og håper de 94 dagene går fort nå!
 
Skoledagene er lange og kjedelige, de er ikke helt de samme uten deg, er liksom et tomrom inne i "fengslet".
En nyhet om skolen til deg, ny Rektor kommer til høsten (tror jeg i allefall) men nok om det.
 

Vi savner deg og vi gleder oss virkelig til du kommer hjem, ikke bli for lenge nå da!
Ps, du rekker bursdageen miin! :-D

 Idaa, Jeg er veldig, veldig glad i deg! <3
- KAROLINE 

 

Foresten, husker du dette? :-D

        

<3

 
HUSPLIKTAN og rydding av rom overstått. Feires med druer og nescao, mmmm :-)


 
Dette er verdens beste sommerdrikk. Vaca-preta (Svart ku). Ikke spør om navnet... når vertsfaren min kommer på rommet mitt med verdens beste te. Han er så snill!Var i Caxias idag, men ikke på shopping. Ble med vertsmor siden hun spurte. Ellers har jeg nytet livet ved bassenget;
hits