Fikk papir med bilder og informasjon fra verdens beste vertsfamilie idag, wuhu! 59 dager igjen!!!!
Vi bli anbefalt å lære litt portugisisk før vi drar, så vi har et lite grunnlag, som "hei", "takk" "jeg heter .. " o.l. Derfor har jeg satt meg litt inn i det, og lær meg noen enkle uttrykk. 

Hehehe, gladxPXPXp

Snakker foresten med ei skjønn jente fra Brasil, Júlia, som hjelper meg litt : -) Kjempe snill! Vertsfamilien er også til god hjelp, så om dere ser dette; tusen takk! : -) 
Er alltid en fornøyelse å få tilsendt melkesjokolade, grøt, lakris osvosv. i posten (jepp, hinthint), så her er adressen min; :))))))))))

Rua Luiz Augusto Branco
510
Brasil

Mail: idamida94@hotmail.com

 
Været er herlig! Jeg passer småsøskene mine Sigrid og Ingeborg idag, noe som er helt greit siden de kan være ute å leke.  Senere ikveld, når jeg er ferdig skal jeg på Burger King en liten tur sammen med Tone og Eline, gleder meg ♥ Idag har jeg passe unger, sovet og passet unger. Hhehehe, interessant, ja.  Skal foresten på skolen igjen imorgen, etter nærmere 2 uker fri (!). Skal heldigvis ikke på skolen fredagen, så får tatt igjen søvna (♥♥♥) jeg mister.......

Søskenbarn og lillesøster!
Da skal jeg nedover en tur for å møte Marte, deretter gjøre noen ærender.Også skal jeg innom bestemor en tur for å ønske henne velkommen hjem etter to uker i sydligere strøk. Snakkes! : -) 

 

♥
ENDELIG! Har venta kjempelenge, endelig var det min tur. Har ikke fått så veldig mye informasjon enda, men det jeg fikk vite var at jeg har tre vertssøsken, alle tre jenter, i en alder av 13 år, 15 år og 6 måneder. Vertsmoren min er 37 år og vertsfaren min 45. Gleder meg skikkelig til å få litt kontakt med de på facebook, telefon elns, og ikke minst til å møte de :- )
Kom inn endel blogger - tusen takk for forslagene! Ikke alle falt like godt i smak, men det er vell opp til hver og én. En av de mange bloggene jeg likte best, var DENNE (link). Akkurat det jeg trengte - en "hårblogg"! Hun legger ut regelmessig videoblogger der hun viser enkle, fine frisyrer til hver og en anledning. Snedig, tror faktisk jeg ble fast leser, hihi : -) 
Har egentlig ingenting å blogge om, sååååå, har dere noen blogger dere vil anbefale? : -)
Halla! 

Ikke mye har skjedd på AFS - fronten siden sist, venter fortsatt spent på en familie. Fikk en venneforespørsel fra ei jente på 13 år fra Brasil for noen dager siden! Spennende! Lurer på om hun har noen tillknyttning til den kommende vertsfamilien min? : -)Har bare kost med maaassse sammen med verdens beeste folkz<zzz

hits