Ok. Da skal jeg blogge igjen. Wihuuuuuuuuuu. Kom hjem fra en utrolig kjempefin dødsgøy reise til amazonas. Herregud, kommer aldri til å glemme det. Tenkte kanskje og dele det opp litt, siden det er så mye. Vellll, den første dagen: 

Kom sliten frem etter mye reising, 8 timer med fly og noen timer med buss. Heldigvis en veldig bra buss, med aircondition, god luft og iskaldt vann. Vi ble levert til et kjempefint luksushotel, 5 stjerner. Kjempefint!! Tropical hette det, dødsvarmt. Det var til og med en zoo der, med alt fra tigre til apekatter. 


På kvelden dro vi på en tradisjonel festival der, der alle måtte gå kledd i blått som vist nok skulle symbolisere lykke, fred osv i livet videre. Minnet veldig om karnevalet. 

Deler opp det dag etter dag, ellers blir det så mye. Dette var dag 1! 
Hælvette. Unskyld språkbruken, men med min uflaks til tider synes jeg det passer. Husker jeg skrev om min uflaks på konsert? Vell, idag kjøpte jeg meg en liten og praktisk  hårføner med 110V til jeg reiser på tur. Tenkte at jeg møtte teste den først og satte fiiint i ledningen og begynte å føne håre. alltså den som tenker biiittelitt begynner skal nå beynne å gruble: satte hun inn føneren med 110V  i en vegg med 220V????????????????? JEPP. Ida i et nøtteskall. Begynte å ryke og der gikk den føneren rett i dass. Imorgen må jeg kjøpe ny. Opp enda tidligere. Håper jeg tar med meg litt flaks på tur, klem!  Ps: imorgen skal jeg opp tiiiidlig for å snakke med mormor, ønsk meg lykke til !!!  Checklisten for turen er nesten greiog ååhgud som jeg gleder meg! Blir godt med 2 uker ferie (hater skolen mer enn noen ting her) og å møte Thea igjen :-D Er litt stresa nååå, men tror jeg er ferdigpakket. 

 


Vell, nå er jeg som vanlig for sent ute. Har time hos frisør for å vaske og føne håret, så må forte meg! Over ser dere bilder av båtene vi skal sove på og ett av hotellene vi skal være på. 
Idag skal jeg møte Cris (på bildet nedenfor), gleder meg! Ellers starter jeg på trening igjen idag, WIHU. Tenkte bare jeg måtte vise skatten jeg fikk med med fra søndagen. Oki ja, har blitt Teló frelst...

 
Husker ikke om jeg har vist uniformen min her på bloggen? Vel, da får dere se den en gang til;  OG JA Æ E NYVÅKNA

 


Ekkelt å må bruke samme klær i en uke (!!), men også veeeeldig praktisk for B - mennesker :-))))))))
Igår var vi på konsert med Michel Teló. Herregud, så bra det var! selv om jeg hadde med meg litt uflaks, blir dette helt klart noe jeg vil huske lenge! Med uflaks mener jeg at jeg mistet biletten min 5 minutter før vi skulle inn og møtte kjøpe ny OG gikk tom for batteri på kamerat mitt 5 minuttter etter han hadde entret scenen.  Karma is a bitch??

Tror aldri de blir lei av denne sangen, har hørt den omtrent hver dag i nesten 1 år. Heldigvis er den gaaanske fin, da :-) 
Igår var vi ute på nok en "formatura", aner ikke hva jeg skal kalle det på norsk. HEHE. Var iallefall døøøøøøødsgøy! 
 
Heeei! 

Kom nettopp spist kveldsmat, kom inn døra for 20 minutt siden. Gjorde bare ett innkjøp jeg virkelig trengte; nye høretelefoner. Ellers tok jeg bare ut penger til turen jeg skal på, siden jeg regner med de ikke tar kort inne i amazônia?

De på Mc Donald's har digge uniformer ....

Nå skal vi uuuuuuuuuuuuuuut gleder meg:D:D:DD: 
Ligger her og prøver å få sove. I kveld er det umulig. Igjen. Du fyller hodet mitt og tankene mine så sterkt at det faktisk kommer trillende noen tårer ned på hodeputa. 7 år tilbake. Det som skulle være en fin familietur til Kreta. Jeg skulle komme hjem med en suvenir til mormor og en suvenir til bestefar. Jeg skulle sove over i mormorhuset, i storsenga, i midten. Jeg skulle hjem til det beste jeg hadde.

Jeg husker turen denne uka sent i august 2005 akkurat som om det var i går. Jeg husker at du ringte meg da vi var ved bassenget. Jeg hadde akkurat drukket en barnedrink i baren ved bassenget og skulle til å hoppe i bassenget i det mamma spurte om jeg ville snakke med «bæffar». Selvfølgelig ringte du for å høre om vi hadde det bra. Og selvfølgelig ville du snakke me «Daisi di», så snill og omtenksom som du alltid var. Jeg skjønner ikke hvordan jeg husker disse detaljene. Jeg bare husker det. Og jeg kommer aldri til å glemme det. Jeg, egoistisk som jeg var, var kjapp i samtalen og fortalte at jeg skulle i bassenget og at jeg skulle ringe neste dag. Herregud. Det er dette som er det verste og som gjør mest vondt. Hvorfor jeg ikke satte av 5 minutt til å snakke med deg. Hvorfor jeg var så egoistisk. Du hadde jo lært meg det stikk motsatte. Bry seg om andre. Tenker på hvorfor jeg ikke lyttet til deg. Du lyttet alltid på meg. Du var ikke bare bestefaren min. Du var som en pappa, en bestevenn, en støttespiller. En som hadde svar på alt.

Herregud. Unnskyld om dette ble dumt, teit eller rart. God natt... ♥

Natt til i går lå jeg over til en av de jentene jeg har fått best kontakt med her nede, Ane. Vi hadde det kjempekoselig med hjemmespa og masse usunn mat! Idag var jeg hos frisøren og tok en hårkur siden håret mitt er så slitt etter all sola og farginga. Imorgen skal jeg dit på ny, jevne ut fargen litt. Få vekk den fæle gulfargen. Æsj.

 

hits