BAh, herlig - nok en sommerdag her i Verdal! Dro Marte opp til daaalen idag, for å komme å spise taco sammen med meg, nam! Har kost oss kjempe masse idag, treffer henne ikke stort mer før jeg drar. Var b.la. i elva for å bade (hehe, varmt ..) også spilte vi badmington, oweeei så koselig ♥


Ah, har tilbragt nester to herlige dager med Marte nå! Savna hun kjempe masse da hun var i Italia. Fikk foresten kjempesøte feriegaver av henne, aw ♥

Idag tok vi turen til Steinkjer, på scooter. For en tur, dritkjedelig! Hovedsaklig for at jeg skulle til tannleget, men det ble noen runder på kjøpesenteret samtidig : -) 

 
For en stund siden var det engelig min tur til å få utdelt den nye familien for et år. Kjempespennende! Jeg skal bo sammen med vertsmor (37), vertsfar (45), verts-bestefar  (71), verts-bestemor (71), vertsonkel (43), vertssøster (15), vertssøster (13) og den minste vertssøstra mi på 6 måneder, en skikkelig storfamilie! : -) Håper og tror det blir bra, da jeg allerede har snakket med de på MSN og facebook, og de gleder seg virkelig til å møte meg! 

ehehehehesolemæ


33 dager. Gleder meg. Gruer meg. Idag er det 35  (!!!!!!!!!!!) dager til, herreguud så spent jeg er !! Tone, en av mine bestevenner dro på språkreise til California idag, og bli borte en måned - rekker akkurat å treffe henne før jeg drar : -D 

♥♥♥
Ah, herreguud så heldig jeg er!! Slapp unna muntlig eksamen like lett som jeg slapp unna skriftligeksamen, så nå tar jeg sommerferie før jeg reiser! Karakterene var ikke på topp, noe jeg har tenkt å gjøre noe med. JA!

 

hehheheheh glad i deg


Da drar jeg på strandtur med Sara. Skal handle inn litt godteri, gleder meg kjempemasse! : -) Senere på kvelden drar jeg på kino med noen andre puser. Ha en fin dag! 
Har fått den nøyaktige avreisedatoen nå, som viser seg å være torsdag 28. juli, en dag tidligere enn "planlagt". Wihu : -D  Bare 48 dager til, begynner faktisk å bli litt nervøs!

hehehehhar foresten fått sommeeeerrr

hits