Igår ble jeg tatt med på en typsik brasiliansk fest, junina. Skjønner egentlig ikke helt greia, men det var en feiring av ett eller annet. Teater, god drikke, popcorn o.l.

Noen gikk også utkledd på en rar måte, aner ikke hvorfor. Ble foresten presentert av konferansiereren, hahah, morsomt! : -)
Min første dag i Brasil har vært fantastico! Møtte endelig vertsfamilien min, de er verdens beste! Kjempefornøyd med rommet jeg deler med Gisele, min største søster. Ble også kjent med en typisk brasiliansk, varm drikke;

Jeg ble foresten taatt med på en skikkelig brasilians fest ikved, "junina". Veldig koselig. Ble presentert av konferansiereren, haha kosiiiiiiiii. Kommer bilder fra festen imorgen : -)


Endeligfremme! Stortrives. Skal nå på min første brasilianske fest, skjønner ikke helt greia. Beijos!

 

 Tenkte bare å informere venner og familie om at jeg er trygt fremme på Gardemoen. Har plassert meg godt på en benk, med pc'en på fanget og facebook på skjermen. Her skal jeg tilbringe mine nærmeste timer, helt til vi flyr videre til London kl. 16:55.Kisses!
Skypedate med verdens søteste Marte ♥ Heldigvis skal den solstrålen være med meg på flyplassen, trengen en god og varm bamseklem før jeg hopper på flyet. Egentlig skulle du blitt med meg hele  veien, men hun ditcher...........omg

Foresten så tar jeg kveld nå, siden dagen imorgen kommer til å bli lang og slitsom!


Da er Turbolaila parkert for et år. Siste dusjen i huse mitt er tatt for ett år. Siste natt i senga mi på et år er unnagjort. Siste hadeklemmen fra venner er over. Nå skal jeg reise : -)

Sover hos verdens beste mormor ikveld, og blir plukket opp der imorgen tidlig når drar til Værnes. Ønsk meg god tur, da! : -)Håper du er blitt sprekere til jeg kommer hjem! (Ja, det var et hint, mamma)

Igår hadde jeg besøk av familien; onkler og tanter, søskenbarn og besteforeldre. Kjempekoselig, en herlig gjeng jeg kommer til å savne kjempe masse!

Ellers, har jeg brukt mine siste dager før avreise på venner. Gleder meg til å treffe dere på flyplassen en sen lørsdagskveld, 23. juni 2012 :-)

 


Ferdig med pakkinga! Mitt fremtidlige år ligger ferdig pakket i en nokså full koffert. TRU Æ HAR REISEFEBER ELNS
Håh, verdens beste Ida! Veit itj korr æ ska bynn æ.. Skriv foræst'n på dialækt nu, fer æ føle det bli så upersonle å skriv bokmål. Håpe det går bra.

For dæm som ennda ikke har fått det med sæ, reise Ida ifra oss på Torsdan. Ikke nokk med det, men hu reise langt! rættar sakt heilt te Brasil. Henne e nå vi vænninan kanskje ikke e så gla fer akkurat nu. Messferstå mæ rætt, sælfølgele e vi kjæmpe gla på Ida sine vægne. Det e bærre så sinnsykt trist å senda ifra oss. Erfaringan og opplevelsan kjæms te å bli mang neddi der for dæ Ida, å æ håpe at du klare å få så my som muli ut av oppholde dett!

Fer dæm som ikke kjenne Ida, så kan æ fortæll at hu e den person i vænninegjængen vårres som kanskje e mæst omtenksom. Hu tenke som regel på aill sammen, førri sæ sjøl! æ har kjent ida i et år nu, men det kjennes ut som æ har kjenta i mangmang år. Har vyrti så sinnsykt gla i henn jenta, hu fertjene det aller beste! Ønske'a alt gått framåver. Som regel ee alltid Ida vi flire tå, det e nå aill væt. no offence Ida, men te tider e du så dom at du får oss te å mest pusten av latter <3 Nu hørres det ut som æ prøve å framstill dæ som ''dom'', men va itj sålles ment. Tia i Brasil tru æ du kjæms te å mester kjæmpe bra! Den utfordringa tar du på strak arm, det e æ sekker på. Som regel ende vi ailler opp i konflikta me Ida, pga at hu e så jævla søt å uskyldi heile tia. trur vi... sjer værtfall sålles ut! Det e kanskje ein bra ting ? iværtfall fer hu :-) kanskje ikke all oss ainneran te tider.. heheeeehehehehehe

Som nånn kanskje væt, reise Heidi å fra oss!? www.heidiiusa.bloggr.no 
Fer å nævn nånn ord om Heidi da, så ræknes hu som vårres smarteste vænnine. Alltså rakemotsættningen fra Ida <3 æ føle på mæ at hen åre uten dæm toan kjæms te å bli tongt.. dæm kjæms te å bli vældi savna fra oss all tru æ. Ønske å heidi gotur i henn innlægge <3 sjøl om æ har sakte te dæm kanskje 20380939 gång. 

Men Ida, æ sjer fram te aill skypesamtalan i ska ha henn åre (-: Sjer fram te å møt dæ ijænn på flyplassen om 11 måna! Den klæmmen ska bli go! glede mæ allerede. Håpe du får et år du aldri glømme, time of your life! Kjæms te å savn dæ så ufattele my, værdensbesteida <3

xoxo, malin

hits