Nå drar vi straks ned til byen. Først skal jeg til frisøren (wihuuuuuu skummelt), før jeg gjør noen andre ærener før jeg drar på treningssenter med søstrenesisters! Ha en fin dag alle sammen :-D Tenke foresten på dåkk heim å, kvar dag!! ♥

Her har dere foresten et bilde av kroken med minner fra Norgeee:


Kort, brev osv

Bilder, bamser osv : -D
Imorgen skal jeg til frisøren!!! Tenkte bare du ville vite, mamma :-)))))) Kommer bilde imorgen, så det bli overaskelse wihu jippi hurra.  Grêmio (verdens beste fotballag i love eu te amo osvosv) vant foresten 2-1 mot Internacional. Wihu, dagen er reddet.......... :)


Hhehe, æ et gåtta når æ går tur å!!!

Kom nettopp inn etter en gåååååtur herlig, men varmt. Og nåååå, nå må jeg gå. Skal nemmelig lage norsk mat igjen for denne gjengen brasilianere, hehe.


Hehe, litt skeptisk kanskjeeee?
Den festen vi var på igår var foresten fordi vi feiret bursdagen av en eller annen far. Skjønte virkelig ingenting, men tror det er en gud eller noe sånt. Vi var iallefall i kirka før festen, der vi blandt annet sang bursdagssangen for denne guden. Hehe, rart. 


Meg og bestemor nr 2


Sister Gisiii!!


Sister Mariiiiiiiii!!


Var to sånne etasjer, skikkelig mye folk!


Spiste pasta. Ogsåååå spiste jeg kjøtt, kukjøtt og porke!!!!! flinkemæ


Dessert, mmmmmmmm

Etter festen ble Caren med oss hjem for å sove over. Kjempekoselig, vi spiste sååå mye godteri. Overaskende nok sovnet jeg leeeeeenge før de to andre. He-he-he.......


Mmmmm. De kaller megforesten marsmallow her fordi jeg spiser så mye marsmallow:)):):)
... før jeg drar på en festmed hele familien, tror det er en slags bursdagsfest eller noe sånt. Blir sikkert koselig. Og for dere der hjemme; kos dåkk på ågen!!!! Vertsmor har foresten ordna neglene mine igjen, mens vi spiste pitsaaaaaaa:


Pink!!


Vertsmor kom hjem med verdens beste is idag, namnam!! Eller, nesten verdens beste.

 
Har nettopp kommet hjem fra bursdagsfeiring av Fabricio og overaskelsesfest for Micael. Kjempekoselig!! Kjøpte gaver og spiste myeee mat og godteri.


Bursdagsfeiring på resturang


.......


Dessert, mmmm!!!


Etterpå gikk vi til Micael for å overaske han!!Samla gjeng ♥ !!

Nå skal jeg legge meg, er kjempetrøtt!!!  Fikk beskjed om at jeg måtte opp hall 11 imorgen for å rydde rommet (!?!??!???!!?) det er helg : -(

Beijosbeijos!!!
Jeg har nå gått på skolen ca. tre uker, og jeg har begynt å venne meg på det. På forskjellene fra Norge.

  • Jeg må alltid ha på med uniformen, ellers kan jeg bli hjemsendt.
  • Jeg må ikke komme for sent, da får vi skikkelig kjeft og samles i gangen (ja, jeg har opplevd det.......).
  • Jeg må ikke ha telefonen synlig for noen lærere, da kan jeg risikere at den blir inndratt.
  • Jeg kan ikke høre musikk, da kan du risikere og gå ned et poeng eller to i fagene. (Ja, jeg har opplevd det, men gikk ikke ned).
  • Under prøvene, sammarbeider vi. Bruker også ofte internett.
  • Vi får velge om vi spiser den gratise maten i kantina eller kjøper noe litt bedre. Og sjokolade, ooog brus.

Åh, om det ikke hadde vært for vennene mine på skolen tror jeg jeg hadde dødd av kjedsomhet.  De har foresten myeeeeeeeeeee godt å kjøpe i kantina, alt fra sjokolade rundstykker. Brus har de også. Me gusta! Timeplanen min er følgende:Godt å ta helg etter en slik uke : -)
Akkurat nå er vi hjemme alene, jeg og Gisele. Første gangen på en hel måned, og utrolig herlig - haha! De fleste er i kirka, mens noen spiiller fotball. Vi derimot, spiser tohada og drikker cha, mmm


Nettopp spist middag som idag besto av pannkake med smeltna sjokolade. Mmmmm. Skal kun slappe av idag, ingen lekser, ingenting. Livet er herlig.


Nå står popcorn med sjokolade for tur... !!!

Foresten, mamma!!! Neste gang du skal sende gave ønsker jeg meg en book! Er allerede snart ferdig med den boka jeg tok med meg, så jeg må ha en ny! :-)))))

 
Åhhhhh, venter på pakke fra mamma. Gleder meeeeeeeg, tar skikkelig lang tid! TYGGIIIIIS ♥ Verdens beste mormor skal også sende pakke før helga, gleder meeeg!!! Har bestil mascara, foundation og sjokolade :-DD hihi, tusen takk ♥


hehefin våkna nættopp, må årn mæ te bursdag nu glede mæ e itj trøtt i det hele tatt ........hade
Haha, her kommer bilder av uniformen min. Som sagt, kjempe stygg. Liker den ikke i det hele tatt.


Hehe, nøgd med uniform sjø!!!

Men nå skal jeg skifte før jeg og Mariele drar til markedet for å kjøpe....... doce !!!!

hits