Fredagskos med vertssøster Gisele! de andre er ute og spiser, herlig!


Skal se film,
Liittt godteri....

 
Idag våkna jeg og vertssøster ropte "ta på deg shorts!!!". Herregud så glad jeg ble. Nå spiser vi is.

Nå skal jeg hoppe i dusjen, snakkes!
Har fått et gavekort på 100 kr på www.miinto.no, siden jeg skrev et innlegg om nettbutikken tidligere. Så, vil du vinne gavekortet? Skriv et innlegg på bloggen din om bloggen min/konkuransen, og jeg trekker en vinner! :-) Har desverre ikke bruk for det, så.

Du kan foresten finne mye stilig til kun 99 kr, blandt annet dette;


Hei! Leste på bloggen til Thea (verdens beste reisefølge), og vi har allerede oppholdt oss i Brasil i 2 måneder. 2 måneder akkurat idag. Rart å tenke på. Månedene går så sykt fort, men hver enkelt daag går egentlig veldig sakte.

Jeg har begynt å funnet meg til rette her, men klarer enda ikke å føle meg som hjemme her i huset. Savner det å gå i kjøleskape å snoke når jeg vil, slenge meg ned over hele sofaen for å se på tv (og gjerne sovne etter 20 minutter), krangle med Sigrid og Ingeborg (ja!!!!) og jeg savner middagen hjemme med poteter stor sett hver dag (uten sukker vell og merke), savner å være på rommet mitt hele dagene (det fine, stoooooore rommet mitt) oog jeg savner alle klærne mine. Og en ting til, jeg savner badet vårt!!!! Et badekar, herregud!!!!!!!! Her drypper det så vidt vann av dusjen om jeg vil ha varmt vann...

Hverdagene mine begynner å ta form. Tror jeg, eller. Har egentlig ikke så mye å gjøre. I Norge var jeg jo på skolen stort sett hele dagen, her er jeg ferdig kvart på 12. Det betyr at jeg må ha noe å fylle heeele denne dagen med. Og nei, jeg spiller ikke volleyball, spiller ikke fotball. Hva skal jeg gjøre? Joda, jeg har det helt greit. Jeg går på treningssenter, møter venner og noen ganger går jeg turer ned til byen. Men herregud, gjøre de 3 tingene i 1 år vil nok bli kjedelig og litt ensformig. MENMEN. Jeg finner vell noe å gjøre etterhvert!

Nå skal jeg gå og ta ned klær fra klessnora, nei klessnorene (...........) så vi snakkes! : -) 
Skal lakke neglene, men hvilken farge? 


Jepp, Brasilstyle.
Hvem har vell ikke vart en fan av selveste Britney en gang i tiden? Vell, her i byen hører alle jentene på min alder på Britney Spears, gamle og nye sanger.


Wihi, har fått min første karakterutskrift her i Brasil! Den ble ikke så verst, siden jeg kun har vært her i 2 måneder.


Har ikke karakterer i alle fag enda, siden jeg ikke har rukket og deltatt på prøver.
Var hos en "lege" igår, og nå er foten min bandasjert. Var en allergisk reaksjon mot et eller annet stikk.


:- (

Menmen, det går nok over snart. Nå er jeg superduper trett, oooog vi har ca. 250 grader. Kommer til å ligger her i hele dag, på det iskalde rommet mitt;


Sårri æ giddatj å ta av mæ uniformen...........Veit den e fin.........
Jeg har vondt i foten min! Heldigvis er den på bedringens vei nå :-)


På disse bildene har hevelsen heldigvis gått ned litt, så innen noen dager er det vell borte! :-)
23. - 24. september fullførte jeg min 2. og nest siste AFS orientering. Kjempekoselig men hærregud fer eitt støgt hotæll, om det i det hele tatt kainn kalles hotælll. Fikk mange nye venner, kjempekoselig!

 


Var ikke veldig fornøyd her. Rommet stinka kjeller, og lakenet var sikkert fra 1800 tallet, ers. Bamsen fra Frida redda livet mitt ♥♥ hehhhh

 

hits