Akkurat nå savner jeg mormoren min. Etter jeg har skype med hun, savner jeg henne alltid like mye. Lærer aldri. Ingen som smører på rundstykker med herlig pålegg til meg, ingen som ordnet te med sitron i til meg. :-( 

I just want to let you know
You mean the world to me
Only a heart as dear as yours
Would give so unselfishly ♥

Nå skal jeg legge meg før jeg får skikkelig hjemmelengsel, god natt dere - ha en fin dag :-) 
Igår hadde jeg en helt fantastisk dag. En av mine bedre dager her i Brasil faktisk. Bussturen gikk fint, og bassenget, været og alt var bare helt herlig. Bussturer med brasilianere bør virkelig testes - haha. Alle hadde med litt hver, b. la en herlig te, kjeks, kaker osv. :-) Fikk også litt farge etterhvert!!! JIPPI

 

Fooolk. Bak der var det en bar midt i bassenget vi kjøpte verdens beste drink på, åh! Husker ikke hva den hette, men det var iallefall "doce de leite" i, herlig!!!


På tur hjem, sliten!


Fann rundstykke på en bensinstasjon, med GROVT BRØD FOLKENS!!! og SMØRR!!! herregud namnamnamm


God og mett, sov resten av turen!

 Nå skal snaart legge meg, for vi må stå opp 04:30 inatt! Skal nemmelig til en annen by, i en ganske stor park med basseng. Å, som jeg gleder meg! 


Godnatt!
Nå har  vi søskene nettopp bestilt en heerlig cheesburger på døra. GÅTT, selv om cheesburgerne her er veldig annerledes fra Randi's gatekjøkken - Randi's går av med seinern, lett!

Fikk foresten min første viktige hjemmelekse til fredag, lage en video av bilder, videoer osv, så om noen av dere hjemme har noen fine bilder av Verdal'n - av alt; byen, hus o.l. - si ifra!!!! Kanskje du kjære, søte Torodd vil film litt av Verdaln fer mæ å? :)))))))))))) 

Ligger i hengekøya og soler meg nå, før jeg skal ut å jogge. Senere skal jeg ut og spise is med noen andre, siden Leonard har bursdag, parabéns! Haha, blogger foresten fra iphonen for første gang!
Heei mamma!  FØØR DU BYNNE Å LESA MÅ DU SETT PÅ MUSIKKEN; (favorittbandet ditt??)

Gratulere med dagen din idag, håpe du får en knaaall dag!! Om dere skal feire, spis litt for meg også. Spesielt loff med egg på :-) Takk! 

Håper du koser deg og at du får mye fint. Jeg får heller kjøpe med en bursdagsgave til deg når jeg kommer hjem. Kjempe glad i deg, savner deg hveer dag. Du er jo verdens beste mamma ♥


Fine mamman miiiiiiin!! Tror jeg skal legge meg. Blir sliten av å stå opp så tidlig hver dag, hehe é a vida :-) Legger bare inn noen bilder fra idag jeg, b. la middagen; supa de feijão e filé. Spiser denne suppen minst 4 ganger hver uke. Dette er foresten omtrent det eneste kjøttet jeg liker, det er ikke så seigt.

Sånn ser det ut når bestemor kokkelerer, ser liiiitt gammeldags ut? Og, ja, det er gammeldags!


Hehe, skjønner dere ble fristet nå;);))


Kjøttet. 


Etter middagen (vil heller kalle det en lunch, siden det er kl. 12:00), spiser vi som regel en maaasse frukt!


Sååå tar jeg formiddagsdoppen min (heheja!!), og leser litt i boka mi. Ha verry kosele å fått virri fer sæ sjøl 1 tim, men me eiiin gång æ går på romme fer å lesa kjæm dæm å enten knepse bilda ellers så går kjæften i eitt. ja sant

 

GOD NATT! 

 

Idag spiste jeg grøøøt til middag, HERREGUD SÅ GÅTT! Nå skal jeg dra på trening, før jeg møter Gisele (???). Ha en fin kveld, dere der hjemme :-) 

Den var jo faktisk ganske fin :-) 
WIiiiiiiiiiiii, skal på Luan Santana (♥♥♥♥♥) konsert med VIP biletter i november!!!!!!! Herregud som jeg gleder meeeg :-D

 
Nettop ferdigdusja og plassert godt under dyna. Nå skal jeg lese litt i twilightboka mi jeg fikk av grustakeet, føre over litt digg brasilansk musikk til iphonen min før jeg drar til drømmeland. Spiste en herlig fruktblanding av epler og banan til kveldsmat, mmm!


Klar for å draaaa
Tok dette bildet for å vise dere hvor utrolig gigaaantisk denne epla var, men det kom ikke helt fram på bildet??? Hhehee, den var stooooooooor.

Hahah, dette innlegget skrev jeg før jeg dro idag, som jeg ikke rakk å poste. Troooor jeg var litt lei;
æ e såååågæli leej aillt som heite babysutring. Så nå drar jeg en tur ned til byen, før jeg drar på trening : -) ÅH SÅ GLA Æ E FER AT SIGRID OG INGEBORG IKKE E 1 ÅR LENGER!!!!!!

God natt!

hits