Mangler julestemning. Herregud, går det virkelig ann å finne julestemningen i 30 grader, skyfri himmel og uten snø? Haha, mulig det bli vanskelig. Iallefall så skal jeg prøve. Imorgen skal jeg ned på butikken for å kjøpe med en julenisse for å ha på rommet mitt eller noe sånt, wihu. Morgendagens planer: 

  Handle litt julepynt. 

  Trening

  Høre julemusikk!!!!


Woooooooooooops stort

Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg tar tidligkveld. E dritlei av den 2#("%"# babyn vi har i hus:(((((((((((((((( Sov godt ♥

Foresten, minnepenna mi har gått rett te vest :-( Alle bildene jeg hadde av jula hjemme osv er borte FLOTT 
Herregud så dårlig jeg har blitt på å oppdatere bloggen min! Er blitt skikkelig sommer nå, og tilbringer mye av tiden enten i byen, ved bassenget eller på plena uttenfor huset. Uansett, tenker jeg heller slenger med noen bilder istede for å skrive en laang, kjedelig tekst. 

Bilder fra den siste middagsfesten jeg var på; 


Bordet var kjeempefint pådekket!


Menyen - var bare helt utrolig herlig mat! 


Forretten, kjempegodt!! 


"Hovedretten". Haha, vet ikke hva jeg skal kalle det. Var iallfall sånn der vi forsyner oss med det vi vil. 


Dessert, mmmm! 


Haha, sløv i blikket. 


Haha, tror jeg har verdens galeste (og beste) vertsforeldre. Er helt vanlig å dele ut sånne ting som briller, slips, osv. på fester/middager her. 


hjerte


Haha, meeeget vakkert .. ?

Bilder fra turen til Caxias med v.mor og alle 3 v.søstrene mine;


En iiiskald Powerade var kjempegodt når vi gikk rundt i den stekende varmen.


Hehe klar og sliten etter mye frem og tilbake i de uendelige rekkene med butikker.


De pynter helt SYKT til jul her, og det e itj fint i det heletatt! Alt er så falskt og overdrevet. 

Det var det! Kommer flere innlegg imorgen også, hehe :-)
Nå må jeg fooorte meg, skal ut på nok en middagsfest med hele hurven :-) Alltid like koselig og alltid like mye mat (....:(:() 
Snakkes, ha en fin kveld! :) Kjøpte med foresten en ny jumpsuit idag, var den ikke stiliiiiiiiiiiiiiiiiig heheh
Da drar vi på middagsfest (?), blir sikkert koselig! 


Klem, ha en fin kveld videre til dere hjemme! 
Idag, akkurat nå har jeg litt tid sammen alene med mellomste vertssøster Mariele. Koselig, har egentlig ikke vært så mye sammen med hun. Skjer mye for tiden, er mye nede i byen og overnatter en del hos veninner. Koooselig ♥

Iallefall, nå holder vi på å mekke sammen verdens beste vaffel. Evig takknemmelig, mamseeen hehee :) Ekstra godt med varm, smeltna, hvit sjokolade. Mmmmm! 

Ellers, har julen kommet for fult her. Hele by

en er pyntet til jul, og de fleste har tatt frem juletreet. Jepp, juletreet. Har også vært på julegavehandling med vertssøster Gisele, men kan nesten ikke i hva jeg kjøpte siden google translate blir flittig brukt på bloggen min :):) 


Sverger til TOROOOOO

 

Haha, full frææææææææææs på kjøkkenet : -D 


Resultat, gaaaske fornøyd. Smakte himmels :)))))))

Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg lakker neglene, før vi sååå drar på en middagsfest. Heeele hurven!
Min første sykkel, min første spark, mitt første akebrett, min første fisketur. Bestefar fikser alt. Åh, som jeg savner deg - du var verdens beste bestefar, verdens beste venn. Synes det er så urettferdig at så fine, snille mennesker som har et så fint liv blir syke. Tenker på deg hver dag, hver eneste kveld. Du henger over senga mi, over skrivepulten min og i klesskapet mitt. Kommer aldri til å glemme deg ♥ Tror ingen skjønner hvor mye jeg tenker på deg.

Har ikke glemt noen ting. Glemmer aldri den dagen du ringte for å høre hvordan det var i solsteken, men jeg hadde ikke tid til å snakke med deg og så jeg skulle ringe neste dag. Herregud, dumme meg. herregud :-(

Alt i alt, en forferdelig dag idag. Håper det blir bedre imorgen! God natt.Idag var jeg på bursdag til besteveninna mi (her nede), var kjempekoselig. Vi var ganske mange, både fra klassen min og 3. året. Spilte skikkelig musikk (hun har kjeeempebra anlegg!!!:DD:D:) og spiste typisk brasiliansk kjøtt med diverse tilbehør. Klarer desverre ikke å stave navnet på kjøttet.....
Alle jentene som var der,  nesten. 


Myllena og jeeeeg


Adriane og jeeeg

Har faktisk ikke flere bilder, haha - har bare sneket meg til å tatt noen bilder fra de smarte menneskene som tok med kamera. :-) 

Ellers, kom jeg nettopp hjem fra Antonia Prado, med Ane og en annen jente (jepp, kan ikke stave navnet). Kjempekoselig! Skal legge meg nå, så jeg kommer meg opp imorgen. Nye uke - en uke mindre til sommerferie. God natt.  
Hei og håååååååååå!

Idag hadde vi fysikk eksamen, herregud så lettvint gjort. Hadde en stand der vi skulle forklare hva vi hadde laget osv., for både lærere og elever. Snedig!


Her er jeg idag wiiiiiiiiiiiiiiiiiii snakkes!
Herreguuuud så travelt jeg har deet! Skal ordne meg ferdig og løøøøpe ned til skolen. Har eksamen i fysikk ikveld, gruppevis. Og jeg kommer sikker ...... timer for sent. 

Snakkes!
I helga var jeg i "konfirmasjon" til den mellomste v.søstra mi, Mariele. Var koselig det, selv om det ble litt drøyt i kirka, 45 "konfirmanter". Tok sin tid, men etterpå dro vi på pizzaresturant - kjempegodt! 


Fornyød!


Gratulasjoner; v. søster, v. pappa, v. søster 


Søstrene samlet!

 

hits