HEI GOD JUL!!!! Dette blir en superduper kjapp og kort oppdatering. Har vaert uten internett igjen (*&%*#(%&#*() og naa, ikveld kl. 7 i brasiliansk tid drar jeg og Gisele (v.soster) med buss, 7 - 8 timer med buss. Skal paa strandtur, sommerferie.

Haaper dere der hjemme har det kjempefint, horer det er mangel paa sno????? Her ogsaa!!

 

 

 

 
Nå drar jeg på brylupp! 

 
herregud så stort det ble har hadeeeeeeeeee sent ute
.. og rettetanga på skrudd. Kjolen, finskoene og sminken er ennå ikke funnet. Brylupp om 2 timer.

Ikveld ska jeg på mitt første brasilianske brylupp, blir nok spennende, siden jeg vet det er en del forskjellig fra brylupp hjemme i Norge. Skal bare være til middagen, og kaffe'n, før jeg, Ane, Gisele og noen andre drar til Antonio Prado på "hook me up" fest : -D Haha, gleder meg masse og håpe dette blir en gaaal kveld : -D 


På jobben idag :))))

Nå skal jeg gå over med rettetanga, første gang jeg lager krøller på denne måten, så blir spennede å se hvordan det blir!! 
Nå er jeg ferdig-ordnet til en middag i anledning fotballavslutning for søstrene mine og æ skjønne itj i det heeeeile tatt koffer dæm absolutt må dråggå mæ me. ÅH

Ferdigordnet kan jeg vell heller ikke kalle det, dro på meg en dongeribukse og en hettegenser. Heheh fint :-)


hehehefint;););) måtte bare vise min store missnøye med denne MEDDAN%#€&%€&%"
Sitter her, stoorfornøyd og mett etter jeg nesten spiste blomkålsuppe til jeg kasta opp. Selvstendige Ida som ordna blomkålsuppa si selv. 

Merker at selvstendigheten min kommer frem under et år som dette her. Mulig jeg ikke hadde noen før jeg dro, men isåfall har jeg blitt litt mere selvstendig nå. Idag ville jeg har blomkålssuppe til ettermiddagslunch (middag hjemme i Norge), men kunne ikke bare si til mamma at hun måtte lage blomkålssuppe, for hun er jo ikke heer. Måtte lage seelv. Sånn er det med alt egentlig her, hjemme tok jeg alt for gitt og tenkte ikke over hvor snille mamman min og Vidar egentlig er, som lager middag til meg hver dag, som henter meg og kjører meg, og som kjøper omtrent (omtrent!) alt det jeg ønsker meg. Vil benytte anledningen til å si takk verdens beste mamma og verdens beste ekstra pappa! Kjempe glad i dere, vet rett og slett ikke hva jeg skulle gjort uten dere ♥


Første gangen den ble heelt perfekt. Tror ikke jeg har latt de koke lenge nok de forrige gangene. Man lærer av sine feil, snedig! 


Thumbs up for en deilig blomkålssuppe og et "IDA FÅ OPP ØYNENE" ØYEBLIKK oki snakkes nå skal jeg sove
.. etter en herlig dag i studio! Jeg og Ane dro til fotostudio der søstra hennes jobber for å knipse bilder, kjempemorsomt! 

Hadde skikkelig dårlig tid, siden vi ikke kunne dra fra jobben før 5, og fotograferinga var hall 6. Rakk det gjorde vi, 30 minutter for sent. Noe som er helt normalt her. Uken som kommer skal vi se på bildene og velge hvilke vi vil ha. 


jobber veldig hektisk her heheeh


Etterpå ble det gooood tid til å ta bilder ......


Ikke aaaaaaaaaaalle gjestene liker å bli tatt bilde aaav............


... Mens andre rett og slett digger det! 

Ellers, dro jeg med Ane for å se på bande hennes øve, herregud, de er råååflinke!! De skal spille i parken på lørdag, da jeg selvfølgelig skal i brylupp. Jeg eeelsker vikerlig brylupp.......................

Nå skal jeg hoppe i loppekassen så jeg får meg opp i morgen. En skoledag uten uniform JIPPI! 
Hadde "amigo secreto" på skolen idag, noe som vil si at vi trakk et tilfeldig navn på noen i klassen og så skulle vi kjøpe gave til hverandre. Jeg fikk en kjempesøt engel som vist nok skulle passe på meg, tusen takk Natalia ♥Nå skal jeg på jobb. Må forte meg litt, få av meg den stygge uniformen og få meg meg noen normale klær. Snakkes, ferdig kl. 17.00, 20.00 i norsk tid. Kleeem ♥Idag hadde jeg nok en gal dag med Ane. Haha. Jobbet ikke idag faktisk, og tror ikke jeg skal jobbe på kvelden heller. Men skal ned til byen en tur nå for å finne på noe med Ane. 


Vi snakkes, skal ta med meg KAMERAET fremmover. Ehheee :)
På tide med en oppdatering! Jeg venter og venter på sommerferie, herregud er rett og slett drittlei av å stå opp 6 om morgenen :-(  Mer eller mindre 2 uker til, går vell fort.

Må bare fortelle dere at jeg virkelig har fått det kjempebra her nå. Den første måneden etter jeg kom hit (også den andre og den tredje når jeg tenker meg om) var egentlig ikke så veldig bra. Trodde aldri jeg skulle få det så bra som jeg har det nå. Men, når legger Norge litt bak meg og "glemmer" de hjemme, tar frem sommerklærne så er faktisk Brasil helt fantastisk

Idag har jeg stortsett vært med Ane, en av mine bestevenninner her nede. Hun er craaaaazy, haha. Vi dro til Antonio Prado for å se litt i butikkene og spasere litt. Før det var vi selvfølgelig på jobb, serverte verdens beste is og piffa opp resturangen litt med skikkelig musikk (siden sjefen dro hjem). 

Har nettopp kommet ut av dusjen, så nå skal jeg skrive ferdig et "reisebrev" før jeg legger meg. Skal jo opp kl.06.00 imorgeeeeen...........Og foresten. Etter nyttår skal jeg begynne på skolen på kvelden. Her har de 2 alternativ; du kan enten studere på morgenen 07:45-11:45, eller på kvelden 07:00-11:00. Skal bare prøve det, i en måned eller noe sånt. Blir spennende!

Slenger bare med noen bilder siden Ane eeelsker iphonen min og tar bildere omtrent hele tiden. Haha! 


Hehe, herregud så fine bilder.....................:(


Søte hunden!!! 

Ellers, var jeg i 15 - års dag til en veninne av Gisele. 15 års dager her nede er kjempestore. Mange bruker flere tuusen kroner på en sånn feiring. Selv om denne feiringen var mere "simpel", var den kjempefint. Tok selvfølgelig minimalt med bilder.


Kjempefine Alana :-)

Ble ett langt innlegg med mye kjedelig tekst, og fæle bilder. Får gå for denne gang : -D Snakkes imorgen! 

hits