Mandager blir rene tv-dagen! Nå har Farmen endelig begynt igjen, noe jeg gleeeder meg til. Ser utrolig spennende ut, men aldri om jeg kunne vært med. Æsj liksom.

Som de fleste sikkert har fått med seg, begynner også Paradise Hotel begynner ikveld : D FETT! Der kunne jeg derimot værte med, haha..........

Ellers, er det som normalt Hotel Cæsar, så det blir mange timer : D ehhehehh, ingen lekser osv på mandag akkuraaat
Idag har jeg vært effettiv! Iallefall litt : -) Kom hjem i 11 tida, og sov til halv 5. Såå  rydda jeg i papirene som lå under bordet mitt (det var sinnsykt mye), bretta alle klærne som magisk nok hadde havne på gulvet, bytta på senga OG rydda rommet. OWÆO! Så nå sitter jeg forran tv'en, med  en duft av negelakk fjerner. Nå skal jeg fikse neglene min. De er stygge. Enkelt og greit.
....................................----

HehE, genial
Som Frida fortalte i et innlegg lengre ned, har jeg søkt jobb hos Cubus. Ikke akkurat første ønske, men. Er ikke alt for mange alternativ her på Verdal, iallefall ikke for 16 åringer. Spurte første på Vero Moda, men der måtte man være minst 20! CHEDELIG

Er bare helgejobb, og muligens fredager. Har ikke tid og ork til jobb i hverdagene ; -) Jobber du? Evt, hvor?

HEHESNAS

Fikk en link av en vennine på facebook en dag, om en/ et (?) internett jeg burde prøve. Kjempekult, og skikkelig snedig : -) Prøv det du også? Søk på Rock Melt!
...........................................

hits